ОП „Паркстрой“ работи активно за поддържане на зелената система и чистотата в Русе

https://crimesbg.com/regionalni/op-parkstroy-raboti-aktivno-za-poddarzhane-na-zelenata-sistema-i-chistotata-v-ruse/45023 Crimesbg.com
ОП „Паркстрой“ работи активно за поддържане на зелената система и чистотата в Русе
 

 


 

5 нерегламентирани сметища са почистили служителите на ОП „Паркстрой“ в предходния месец, съобщиха от община Русе.

От тази година предприятието започна да работи за обществената хигиена в града, като през август се извършваше ежедневно миене с високотехнологичната комунална техника и вода от общинските кладенци на основните улици и булеварди в Русе. За целия месец машините са действали 14 пъти в Централната градска част, в кв. Възраждане – 13 пъти, кв. Здравец и бул. Липник -12, Дружба – 7, в Родина и Чародейка по 6 пъти.

 

 

 

Освен характерните за дружеството дейности като отглеждане на цветя, резитби и косене, през август са извършени и проверки за безопасността на горските терени от пожари.

Служители на ОП „Паркстрой“ са ангажирани и с поддръжката на летището край с. Щръклево – почистване и косене на терена около сградите, вкл. пръскане с хербицид, поддържане на сградите и летателната площадка.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.