Подновиха издирването с хеликоптери на изчезналия мъж от Добрич край „Болата”

https://crimesbg.com/regionalni/podnoviha-izdirvaneto-s-helikopteri-na-izcheznaliya-mazh-ot-dobrich-kray-bolata/44900 Crimesbg.com
Подновиха издирването с хеликоптери на изчезналия мъж от Добрич край „Болата”Издирването на изчезналия в морето 48-годишен Светозар Стоянов от Добрич бе подновено в четвъртък. Хеликоптери на военно-морските сили бяха в готовност да стартират операцията, като се очакваше разрешение от министъра на отбраната.В четвъртък областният управител на област Добрич Васил Карапанчев подаде отново искане за възобновяване на операцията по издирването на изчезналия в Черно море край Каварна мъж с използване на хеликоптер на ВМС.

На 20 септември Светозар влиза в морето с каяк край „Болата” и изчезна безследно.Близки на семейството, рибари и доброволци са обходили плажната ивица до Свети Влас на юг, но към момента няма никаква следа. Според рибарите, в понеделник е имало силно течение на морето на юг и вероятно е бил повлечен натам.

Близките на Светозар споделят, че е много добре подготвен физически и отличен плувец.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.