Пребитият осмокласник в Пловдив не можел да си отвори окото

https://crimesbg.com/regionalni/prebitiyat-osmoklasnik-v-plovdiv-ne-mozhel-da-si-otvori-okoto/46385 Crimesbg.com
Пребитият осмокласник в Пловдив не можел да си отвори окотоОще три дни под медицинско наблюдение ще остане пребития осмокласник Красимир Наков. Младежът стана обект на агресия в двора на Професионалната гимназия по битова техника в Пловдив.

Според бащата на момчето, който носи същите имена като сина си, лекарите все още не можели да установят какви са пораженията по окото. Не се знаело дали ще може да вижда с него.

„Толкова е подуто, че не може да се отвори“, казва родителят пред „Марица“.

Учители от гимназията отказват да коментират случая, а директорката Гергана Георгиева уверява, че виновникът ще бъде наказан.Бащата на пребитото момче е изключително притеснен за състоянието му. „Показваха му снимки, но явно е неориентиран все още и не може да разпознае нападателя си“, твърди той. След побоя синът му обяснил, че ударът бил нанесен от 10-класник, който се опитал да му продаде непотребни учебници – не за 8 клас, а за 9 клас. Когато той отказал, те го попитали защо говори „с глас на обратен“. Той им отвърнал, че може да говори както си иска, защото гласът си е негов.

По думите на родителя синют му е паднал на земята и за кратко е загубил съзнание.

До 7-и клас Красимир е учил в СУ „Патриарх Евтимий“ и там не е имал проблеми със съучениците си. Не бил конфликтен, държал се възпитано и имал добри оценки.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.