Психолог за показното убийство при „Герена“: Със сигурност извършителите са професионалисти

https://crimesbg.com/regionalni/psiholog-za-pokaznoto-ubiystvo-pri-gerena-sas-sigurnost-izvarshitelite-sa-profesionalisti/46263 Crimesbg.com
Психолог за показното убийство при „Герена“: Със сигурност извършителите са професионалистиПоказно убийство бе извършено в столицата вчера, при което 44-годишен мъж беше разстрелян в района на стадион „Герена“. Жертвата е осъдения за убийство и предсрочно освободен Георги Христов, който е бил причакан и убит с един куршум.

„Нещата са били добре организирани, всичко е преценено и премислено. Хората, които са извършили това убийство, със сигурност са професионалисти в тази област“, коментира по бТВ  криминалният психолог проф. Калин Гайдаров.Според него жертвата е била проучвана и най-вероятно става въпрос за разчистване на сметки. решително, очевидно човекът е бил готов да извърши това престъпление със съответната подготовка“, каза още той.

Психологът смята, че всичко това най-вероятно ще усложни и забави хода на предстоящото разследване. „Със сигурност ще има затруднения, защото тези хора неслучайно са професионалисти. Те разсъждават и търсят начини да прикрият или да създадат фалшиви следи“, допълни Гайдаров.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.