Сапьори от Военния университет унищожиха снаряд от Втората световна война

https://crimesbg.com/regionalni/sapyori-ot-voenniya-universitet-unishtozhiha-snaryad-ot-vtorata-svetovna-voyna/44389 Crimesbg.com
Сапьори от Военния университет унищожиха снаряд от Втората световна войнаМодулна група от Националния военен университет „Васил Левски“ унищожи артилерийски снаряд от Втората световна война. Снарядът е бил намерен на брега на река Дунав, в землището на русенското село Мечка, след като водата се е оттеглила.

Възрастен човек е попаднал на боеприпаса и е подал сигнал в полицията, информират от военния вуз.„Снарядът беше силно корозирал, но въпреки това продължава да е опасен. Затова, спазвайки всички мерки за безопасност, го транспортирахме на безопасно място и го унищожихме“, уточнява кап. Диян Топалов, зам.-командир на курсантска рота.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.