Сега е моментът за освежаване на дома

https://crimesbg.com/regionalni/sega-e-momentat-za-osvezhavane-na-doma/46404 Crimesbg.com
Сега е моментът за освежаване на дома
 

 


 

Есента е времето на ремонтите. Времето все още е достатъчно топло, за да може да се работи на отворени прозорци, летните горещини са приключили и наближаващата есен ни кара да търсим как да направим жилището по-уютно.

В зависимост от бюджета, можете да освежите дома си или само с леки промени или пък напротив, да се развихрите и да подновите всичко.

 

 

 

Ето как да разпределите финансите и да организирате работите така, че да приключите навреме и да сте доволни от резултата.

Малки промени за голям ефект

Огледайте добре дома си. Ако няма нищо за поправяне, ако сте пребоядисвали едва преди няколко години и всичко функционира добре, по-скоро имате нужда от нови аксесоари и текстил.

Само със смяната на пердетата и килимите например може да постигнете коренно различна визия на жилището си, а и няма да ви струва скъпо.

Можете да вземете пари назаем онлайн и да смените още този уикенд начина, по който изглежда домът ви.

В момента на мода са цветовете на есента – тъмнооранжево, бордо, карамел, тъмнозелено. По-ярките възглавници на дивана и по-светлите завеси ще ви помогнат да преживеете сивите зимни дни в по-добро настроение, така че се ориентирайте към тези цветове.

Ново начало

Ако не сте правили ремонт от много години, ако уредите ви вече са стари и не работят според очакванията, имате нужда от повече промени у дома, свързани с повече разходи.

Степенувайте промените според спешността им. На първо място трябва да се отстранят течовете и да се подновят уредите, защото това ще ви спести пари в дългосрочен план – ще намалите разходите за вода и електричество.

След това идва ред на пребоядисването на стените – един латекс в различен, свеж цвят, придава съвсем ново усещане на цялата стая.

Накрая можете да помислите и за нови мебели

Не е нужно всичко това да се случва наведнъж и да харчите големи суми. Можете да разпределите промените в няколко месеца като за всяка част от промяната у дома ползвате средства от Изи Кредит, ако нямате налични за такива големи ремонти.

Когато приключи едната част от ремонта и сте погасили своя онлайн кредит, можете отново да вземете за следващата част. Така няма да ви натежи финансово, а в същото време ще можете да имате средства за ремонта, който досега все отлагахте.

Сами или с бригада

Наемането на професионалисти за някои дейности може да ви спести редица главоболия – водопроводчик, електротехник и фаянсаджия например. Но за боядисването с латекс и основното почистване може да викнете група приятели и да съчетаете полезното с приятно.

Само побързайте докато все още дните са топли.

Настоящата статия не съдържа професионални съвети и не взима предвид специфични за Вас обстоятелства. При необходимост от професионален съвет се обърнете към специалист.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.