Сестрите Кардашиян започнаха снимки на ново риалити шоу

https://crimesbg.com/regionalni/sestrite-kardashiyan-zapochnaha-snimki-na-novo-rialiti-shou/46105 Crimesbg.com
Сестрите Кардашиян започнаха снимки на ново риалити шоу
 

 


 

Последният епизод на риалити шоуто „Keeping Up with the Kardashians“ („Животът на Кардашиян“) бе излъчен през юни тази година след 20 сезона, но това не може да спре сестрите Кардашиян да заснемат всеки свой ход, пише БТА, позовавайки се на електронното издание „Мейл онлайн“.

Ким Кардашиян заедно със сестрите си Кортни и Клои Кардашиян бяха забелязани да снимат кадри за новия си проект – риалити шоу за стрийминг платформата Хулу.

 

 

 

Оператори запечатваха обяда на трите в заведението „Лъкис“ в Малибу, Калифорния.

Ким, която е на 40 години, бе отново изцяло в черно, на което беше заложила и на бала на музея Метрополитън неотдавна, където се появи в тоалет на „Баленсиага“. В Малибу Ким беше с черен кожен тренчкот, черни кожени чизми и ръкавици и черна маска на лицето.

Клои (37 г.) беше заложила на бежов обемен шлифер, комбиниран с кафяви велурени ботуши, а Кортни (42 г.) беше небрежна в панталон от син деним, яркожълт топ и летни сандали. /АКМ/

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.