Шествие с мотори тази вечер в Пловдив, утре по обяд пак – граждани негодуват

https://crimesbg.com/regionalni/shestvie-s-motori-tazi-vecher-v-plovdiv-utre-po-obyad-pak-grazhdani-negoduvat/45201 Crimesbg.com
Шествие с мотори тази вечер в Пловдив, утре по обяд пак – граждани негодуват
 

 


 

Да  препускат под прозорците на този, дето е издал разрешението, настояват пловдивчани

Нощно мотошествие ще разтърси Пловдив тази вечер между 19,30 и 23 часа, когато се очаква десетки рокери да прекосят града, съобщиха  от „Организация и контрол на транспорта“.

 

 

 

Сборният пункт е пред зала „Колодрума“. Оттамще потеглят по бул. „Асеновградско шосе“, ще преминат по булевардите „Освобождение“, „Цариградско шосе“, „Шести септември“, моста на Адата, булевардите „България“, „Цар Борис III Обединител“, „Христо Ботев“, „Руски“, „Шести септември“, „Копривщица-запад“, „Марица-юг“, като крайната точка е стадион „Пловдив“.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от органите на МВР.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават останалите водачи на пътни превозни средства да бъдат внимателни и напомнят, че мотошествие е предвидено и в неделя по обед. Тогава пък рокерите щели да препускат из Пловдив в памет на загиналите им колеги.

Пловдивчани обаче остро възразяват в социалните мрежи срещу мотошествията и особено за това в събота вечер. „Да отидат и да препускат под прозорците на този, дето е издал разрешението“, негодуват хората.

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.