След пожара в Медицинския университет в Плевен ще учат онлайн

https://crimesbg.com/regionalni/sled-pozhara-v-medicinskiya-universitet-v-pleven-shte-uchat-onlayn/46244 Crimesbg.com
След пожара в Медицинския университет в Плевен ще учат онлайн
 

 


 

Учебните занятията в присъствена форма по утвърдените графици, заложени на територията на Ректората на Медицинския университет /МУ/ в Плевен, ще преминат в онлайн формат от днес до края на следващата седмица – 8 октомври, включително. Това съобщиха от пресцентъра на висшето училище.

Решението бе взето на извънредно заседание на Ректорския съвет вчера от ръководството на университета. Съставен е спешен кризисен план за действие с цел справяне с извънредната ситуация след пожара, който се разрази в сградата на Ректората.

 

 

 

Сигнал за пожара е подаден вчера в 12.45 часа. На мястото на инцидента са изпратени пет пожарни автомобила и 20 огнеборци с две височинни стълби.

Пламъците бяха изгасени изцяло до 14.00 часа. Територията на Ректората остава затворена за 48 часа като дежурни екипи ще следят за повторно възникване на пожара.

Районната прокуратура в Плевен започна разследване на причините за инцидента.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.