Трима заместник-ректори на СУ ще заместват проф. Анастас Герджиков до 21 ноември

https://crimesbg.com/regionalni/trima-zamestnik-rektori-na-su-shte-zamestvat-prof-anastas-gerdzhikov-do-21-noemvri/46629 Crimesbg.com
Трима заместник-ректори на СУ ще заместват проф. Анастас Герджиков до 21 ноември
 

 


 

Трима заместник-ректори на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще заместват проф. Анастас Герджиков, който от 4 октомври до 21 ноември т.г. е в отпуск заради участието му в президентските избори, съобщиха за БТА от висшето училище.

 

 

 

Софийският университет има шестима заместник-ректори, като ректорските задължения до 21 ноември т.г. ще бъдат поети от трима заместник-ректори на СУ.

Това са доц. Георги Вълчев, проф. Елиза Стефанова и проф. Васил Маринов, като тримата заместници на проф. Герджиков имат и до този момент пълномощно да го представляват.

Ректорът на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. Анастас Герджиков беше издигнат за кандидат за президент от Инициативен комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДС.

 /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.