Ученици, родители и учители събраха 4215 лв. в Пловдив за лечение на болно дете

https://crimesbg.com/regionalni/uchenici-roditeli-i-uchiteli-sabraha-4215-lv-v-plovdiv-za-lechenie-na-bolno-dete/45700 Crimesbg.com
Ученици, родители и учители събраха 4215 лв. в Пловдив за лечение на болно дете
 

 


 

Ученици, родители и учители от ОУ „Драган Манчов“ в Пловдив събраха 4215 лева за лечението на малкия Ивайло, съобщи директорът на училището Десислава Стаменова. 

 Вместо цвете за учителя на 15 септември родители и ученици дариха средства за болното момченце. В първия учебен ден  на децата бе предаден  най-важния урок – можеш да бъдеш състрадателен и добър и, че с общи усилия добрината става по-голяма! В кутията с дарения имаше и картички с пожелания за бързо оздравяване на Ивайло.

Малкото момче има рядко заболяване на лявото краче и не може да ходи. Детето премина успешно тежка операция, но лечението продължава. Сумата, необходима за това, е непосилна за семейството на момчето. През юни тази година  родители, ученици и учители отново протегнаха ръка и помогнаха. Тогава заедно събраха и дариха 2270 лева за лечението на Ивайло. От училището благодарят на всички, които са участвали в кампанията. 

 

 

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.