Унищожиха боеприпас, открит край град Крън

https://crimesbg.com/regionalni/unishtozhiha-boepripas-otkrit-kray-grad-kran/46121 Crimesbg.com
Унищожиха боеприпас, открит край град КрънВоеннослужещи от Сухопътните войски унищожиха днес невзривен боеприпас, открит край град Крън, съобщиха от военното министерство.

Задачата е по трета мисия, тоест в помощ на населението.Формированиeто за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени боеприпаси от батальона за защита на силите от състава на 2-ра механизирана бригада – Стара Загора действа под ръководството на капитан Йордан Йорданов.

Военнослужещите разузнаха и унищожиха невзривен 122 мм корозирал артилерийски снаряд с взривател, открит по-рано край град Крън, област Стара Загора.

Военнослужещите действаха на основание искане от главния секретар на МВР и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.