Васил Василев – Зуека: Аз не съм беглец, живея си в ЕС

https://crimesbg.com/regionalni/vasil-vasilev-zueka-az-ne-sam-beglec-zhiveya-si-v-es/45217 Crimesbg.com
Васил Василев – Зуека: Аз не съм беглец, живея си в ЕС
 

 


 

„Аз не съм беглец, живея си в ЕС“, това каза актьорът Васил Василев Зуека в ефира на Би Ти Ви на всички, които го нападат, че напусна България.

Новината за това първи съобщи „24 часа“ в интервю на Паола Хюсеин със Зуека.

 

 

 

Синът му Стефан вече е започнал училище. Актьорът отново не поиска да каже в коя страна се намира със семейството си. Повече от 4 години обмисляли да напуснат България. „Нещата в страната, като гледам, не са се променили изключително много за 31 години вече“, допълва Зуека.

За малкия си син Стефан иска друго бъдеще – „спокойно, без да мислим за това каква ще е ситуацията вдругиден и как ще се промени закона с поредното подписано листче хартия“.

На Зуека му липсват му роднините и приятелите, които са останали в България. „Чувствам се сигурен и спокоен. Приятно ми е, като отида до магазина, и непознати хора ми казват: „Здравейте“, обяснява Василев. Сега рисува повече. „По цял ден това правя“, смее се той. В скоро време не смята да се прибира в България, защото за момента има много работа.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.