Започнаха доставките на дърва за огрев в Североизточна България

https://crimesbg.com/regionalni/zapochnaha-dostavkite-na-darva-za-ogrev-v-severoiztochna-balgariya/44624 Crimesbg.com
Започнаха доставките на дърва за огрев в Североизточна БългарияНад 48 000 кубични метра дърва за огрев са доставени на физически лица от Североизточна България, след направени заявки към кметствата по места. 7554 домакинства вече са получили заявените количества – съобщават от Североизточното държавно предприятие.

1929 семейства от област Шумен са получили 11 475 куб.метра дърва, в област Търговище на 919 домакинства са доставени 7002 кубика, в област Добрич са изпълнени заявките на 1637 физически лица, които са заявили 11 304 кубика дърва за огрев. За поредна година най-много са заявените количества в област Варна – 18 252 кубика за 3069 домакинства.„Стопанствата от Североизтока разполагат и с над 2000 кубически метра дърва за огрев на временен или централен склад и могат да доставят на всички желаещи, които са избрали да се отопляват с дърва през зимата. Цените на дървата не се различават от миналогодишните. Между 46 и 49 лева е цената за кубик от временен склад, без включен транспорт и товарене, за различните стопанства в обхвата на Североизточното държавно предприятие” – добавят оттам.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.