Започва раздаването на пакети храни на нуждаещите се в Свищов

https://crimesbg.com/regionalni/zapochva-razdavaneto-na-paketi-hrani-na-nuzhdaeshtite-se-v-svishtov/45245 Crimesbg.com
Започва раздаването на пакети храни на нуждаещите се в СвищовВ Свищов започва раздаването на хранителни продукти от БЧК на най-нуждаещите се лица. Продуктите от БЧК са по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от фонд за европейско подпомагане, уточняват от общинската управа.

Хранителните продукти в град Свищов ще се раздават всеки работен ден от 27 септември до 29 октомври 2021 г., в стола на бившия Химически техникум, при създаден график – от 9 до 12 ч. от понеделник до четвъртък и от 14 до 17 ч. в петък.Раздават се малък пакет с хранителни продукти на едно и двучленни семейства и голям пакет на по-големи семейства. Общото тегло на всеки от хранителните пакети е съответно 17,540 кг. /малък пакет/ и 27,690 кг. /голям пакет/, и съдържат по 15 вида хранителни продукти.

За град Свищов са осигурени 153 големи и 561 малки пакета, а за селата в общината – 67 големи и 636 малки пакета.`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.