Затварят за 6 часа пътя Пловдив-Смолян, теглят пропаднал в река Чая камион

https://crimesbg.com/regionalni/zatvaryat-za-6-chasa-patya-plovdiv-smolyan-teglyat-propadnal-v-reka-chaya-kamion/45237 Crimesbg.com
Затварят за 6 часа пътя Пловдив-Смолян, теглят пропаднал в река Чая камионЗа 6 часа се затваря за всички моторни превозни средства път II-86 (Пловдив-Асеновград-Чепеларе-Смолян) в участъка при разклона на с. Забърдо. Основният път ще е затворен от 12 до 18 часа, съобщи ОД на МВР- Смолян.

Обходен маршрут е път III-866 (Кричим-Девин). Причина за въведеното временно ограничение е пътният инцидент, възникнал вчера. Днес в горепосоченият часови диапазон предстоят дейности по изтегляне на преобърнатия тежкотоварен автомобил от пропастта.Камионът, собственост на спедиторска фирма, се е е търкалял по стръмния склон 20-30 метра и е паднал в коритото на реката по таван, съобщиха очевидци.

Шофьорът по чудо се е отървал напълно невредим. Щетите са значителни.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.