Здравословни ястия представят в Европейската нощ на учените в МУ-Пловдив

https://crimesbg.com/regionalni/zdravoslovni-yastiya-predstavyat-v-evropeyskata-nosht-na-uchenite-v-mu-plovdiv/44664 Crimesbg.com
Здравословни ястия представят в Европейската нощ на учените в МУ-ПловдивМедицински университет – Пловдив за поредна година ще отбележи Нощта на учените с богата програма. Денят е 24-ти септември, петък, 17:00 часа, а мястото – Виенският павилион в красивата Цар-Симеонова градина. Темата на събитието е здравословният начин на живот.

Студенти от Университета ще приготвят и представят здравословни ястия, част от диетата на хора с различни заболявания, както и разноцветни блюда от цял свят.Всички рецепти са включени в книжка, достъпна за всеки интересуващ се в сайта на Университета.

Здравословни ястия представят в Европейската нощ на учените в МУ-Пловдив

Активното движение и спорт – задължителен компонент на здравословния живот, също ще бъдат част от програмата, под формата на танцово състезание по двойки.

Всеки желаещ да научи повече за това как да преобрази начина си на живот може да се включи и във викторина с въпроси по темата.

Студентите от МУ-Пловдив очакват всички граждани и гости на града, за да се забавляват заедно.

Европейската нощ на учените е събитие, което всяка година се провежда по едно и също време в около 300 града в цяла Европа и по света.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.