Алекс Раева и Александър Жеков кумували на Мария Игнатова и Ивайло Цветков – НойзиНай-близката приятелка на Мария Игнатова – Алекс Раева, ѝ стана кума на сватбата с популярния журналист и коментатор Ивайло Цветков – Нойзи. За кум младото семейство избра журналиста Александър Жеков, който навремето бе шеф на отдел “Оживление” във в. “24 часа”. Двамата са приятели още от ученическите години в НГДЕК, или както е известна – Класическата гимназия.

Мария Игнатова, която беше водеща на някои от най-популярните тв предавания като “Господари на ефира”, “Х Фактор” и “Папараци”, и Ивайло Цветков – Нойзи избраха да сключат брак в съвсем тесен семеен кръг в село Житен. Младоженецът сложи на ръката на булката класическа златна халка. А тя на неговата – черна от волфрам. “Защото съм рокендрол”, каза Нойзи.Новината за щастливото събитие съобщи самата Мария, като публикува няколко снимки в своя профил в инстаграм.

Под публикацията само за няколко минути се появиха десетки честитки. Всички от фамилия Халваджиян побързаха да поздравят колежката си от “Господарите”, а най-шеговит беше Бебо. Синът на Маги Халваджиян в типичния си стил написа под сватбените снимки на двойката “Е, това ескалира бързо!”. Ромина Андонова, Албена Михова също поздравиха младоженците.

Въпреки че Мария и Ивайло не разкриват на коя дата са се врекли във вярност, сватбата вероятно е била на рождения ден на Мария Игнатова – 26 септември. За това подсказва пост в социалните мрежи на кумата Алекс Раева, която в честитката към приятелката си пише: “Днес е един специален ден и не само защото си се родила”.

Коментарите са изключени