Безплатен семинар на тема: „Управление и ангажиране на отдалечени служители и екипи: нашата нова реалност“Заповядайте на безплатен Master & MBA Class на City College, University of York Europe Campus на тема: „Управление и ангажиране на отдалечени служители и екипи: нашата нова реалност“Сряда, 6 октомври 2021 г.

18.30

Хотел Хилтън София, зала Мусала

Лектор: проф. Лесли Самози

Директор, PanEuropean Executive MBA

CITY College, Европейски кампус на University of York

Проф. Лесли Самози е много търсен лектор в областта на организационното поведение и управлението на промяната. Той е професор и директор на паневропейската Executive MBA програма в CITY College, Европейски кампус на University of York и основател на лабораторията за стратегическо управление на хора. Той е член на Асоциацията на MBA (AMBA) и е редовен оценител на проекти, финансирани от Европейския съюз.

Обзор на семинара:

Продължаващата пандемия коренно промени начина, по който управляваме и взаимодействаме с екипите. По принцип бяхме „измислили“ как да управляваме хората в работна среда лице в лице, но сега сме „изправени“ пред управлението и ангажирането на хора в отдалечено работно пространство! На всичкото отгоре вероятно ще се сблъскаме с хибриден модел както на работа лице в лице, така и на работа от разстояние, което може да доведе до още един нов поглед към управлението и ангажирането на служителите.

В този семинар/семинар ще разгледаме управлението и ангажирането на отдалечени служители и какво трябва да направим, за да се адаптираме, различно от това, което вече правим, в този смел нов свят на работа.

Този семинар е адресиран до мениджъри от средното и висшето ръководство.

Запознайте се с директора:

В рамките на Open Master Class, проф. Лесли Самози ще проведе кратка презентация на паневропейската програма Executive MBA, престижна програма MBA, която води до две степени MBA, присъдени от Университета в Йорк, Великобритания и Университета в Страсбург, Франция. След презентацията участниците ще имат възможност да се срещнат с директора на програмата.

Участниците ще имат възможност да присъстват и на кратка презентация на магистърските програми, водещи до две степени, предлагани от CITY College, University of York Europe Campus в София и от Нов Български Университет.

Паневропейската Executive MBA и съвместните магистърски програми с НБУ ще бъдат стартирани в София през ноември 2021 г. от CITY College, University of York Europe Campus.

ТУК  можете да се регистрирате за безплатния семинар!

А повече информация за програмите можете да получите на следните координати:

02 961 62 63

0888 43 57 50

[email protected]

Коментарите са изключени