Бизнесдамата Ваня Червенкова с две операции – на гърдите и пластика на тялото„Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщам. Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И заради годините и заради наистина големият обем. Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти“. С тези думи изненада в нета приятели и познати бизнесдамата Ваня Червенкова, която все още се намира в Турция, където се оперира. „Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус. Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а слеь година започвам и осемхилядници / Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап.

Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя. Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи, заради тежката алергия , която получих преди Елбрус. Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция, знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно . Аз съм ветеранка и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата? и направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците по улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех много вода. Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме.

Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим“, посъветва феновете си Ваня Червенкова.

Коментарите са изключени