Вуйчото на убития Георги в Борисовата градина: Има две ключови доказателства кой е убиецътИма две ключови доказателства кой е убиецът на Георги в Борисовата градина. Това заяви пред Би Ти Ви вуйчото на момчето Илиян Георгиев.

„Категорично, несъмнено, тоновете материали показват, че Йоан Матев е убиецът. Това е много тънка правна материя – директното и косвеното доказателство. Ако има достатъчно косвени материали, те могат да станат и директни. Полицията, следствието и прокуратурата имат предостатъчно доказателства“, посочи Илиян Георгиев.Нека да не забравяме две ключови доказателства – Йоан Матев е локализиран на мястото в същия момент, в който Георги Игнатов е убит. Брат му казва ясно и точно как Йоан си е купил ножа, искал е да има такъв нож и се е разхождал с него. По-късно Марсел се отказва и най-вероятно са му казали, че трябва да си оттегли показанията, ако не иска брат му да бъде осъден. Предполагам, че Марсел е имал нужда да излее съвестта си и чернилката, която е държал в себе си, аргументира се Георгиев.

„Аз не виждам как не могат да го осъдят – ще има трима професионални съдии на горна инстанция. На втора инстанция ще го осъдят. Всички сме сигурни, че Йоан Матев уби Гого. Един български съд трябва да го разгледа по правилния начин, за да осъди правилно“, каза още вуйчото на убития Георги Игнатов./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени