Двама напуснаха „Фермата 7“Българка, живяла дълги години в САЩ, отпадна от „Фермата 7: Време за пробуждане“ в първия елиминационен дуел от новия сезон на предаването по bTV. От стопанството си тръгна Десислава Павлова, която харесва повече американските закони, правила и дисциплина.След като загуби с 14 на 1 от собственичката на бижутерски бизнес Теодора Дякова, защитничката на животните и бивша тв репортерка сложи край на участието си в най-позитивното риалити.

„Не съжалявам, че напускам „Фермата“, защото взех моята награда – участвах във възстановяването на стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума“, каза Десислава преди да се сбогува с конкурентите си и с мечтата за наградата от 100 000 лева.

Освен Десислава, преди дуела от „Фермата: Време за пробуждане“ си тръгна още един участник. Мариян Щерянов напусна предаването по свое желание заради травма – той нарани дланите си при влизането си в стопанството, не можа да се включи в работата наравно с останалите и предпочете да напусне.

Коментарите са изключени