Ивайло Захариев се ожени за любимата си с киносватбаГодина след като предложи брак на любимата си Станислава Славчева, Ивайло Захариев ѝ се врече във вечна вярност.Те вдигнаха истинска киносватба в събота вечерта в София. Киносватба не само защото той е един от разпознаваемите млади актьори от екрана, а и защото вплитат такъв елемент в цялата си брачна церемония.

Пуканки и клапи има по украсата на заведението, в което празнуват сватбата си, а от булчинския букет дори се подава филмова лента.

Много си красива! Още по-великолепна си, отколкото си представях, казва актьорът на годеницата си, когато отива да я вземе, за да се врекат един на друг. 

Още по-великолепна си, отколкото си представях, казва на годеницата си, когато я вижда в булчинската рокля

Тя е в красива дълга бяла булчинска рокля с дантела в горната си част. Той – в смокинг и папийонка. Имат си и свои умалени копия – дъщеричката на Станислава е с бяла рокля като майка си, а синовете на Ивайло са много официални в своите костюми. Родителите им искат децата само да се забавляват, затова и не им възлагат да са шафери. “Бяха много щастливи, усмихваха се, танцуваха”, разказва Захариев.

Всъщност той и Станислава подписват граждански брак преди няколко дни в ритуалната зала само с кумовете си – актьора Ники Станоев и неговата приятелка Наталия Живкова.

В събота вече е изнесената църковна церемония в присъствието на повече близки, които са в ограничен брой заради противоепидемичните мерки.

Всички гости гледат как Ивайло и Станислава си казват “да”, разменят златните халки по свой дизайн – с две преливащи вълна, а след това под звуците на цигулки е и първата брачна целувка. После цяла вечер звучи любима филмова музика. “Купонът продължи до 23 ч пак заради мерките.

Но ние бяхме почнали рано, така че успяхме да се забавляваме достатъчно”, каза още Захариев.

Между другото заради пандемията им се наложи да отложат за малко сватбата си. Но решават, че не искат повече да чакат, и така избират да се оженят на 25 септември.

Коментарите са изключени