Кейт Мидълтън засенчи Джеймс Бонд на премиерата на последния филм с агент 007Кейт Мидълтън е най-стилното момиче на Джеймс Бонд и това ли е най-новото момиче на агент 007, бяха сред коментарите след премиерата на “Смъртта може да почака” – последния филм с най-известния британски шпионин.

Филмът излиза най-накрая на голям екран, след като това беше отлагано няколко пъти заради пандемията. Световната му премиера бе в най-известната концертна зала в Лондон – “Роял Албърт хол”. Но вместо цялото внимание на червения килим да е върху Даниел Крейг – актьора, който за последно влезе в кожата на Джеймс Бонд, никой не можеше да откъсне очи от херцогинята на Кеймбридж.Мидълтън пристигна на червения килим със съпруга си – принц Уилям, с престолонаследника принц Чарлс и неговата съпруга Камила. Всички, облечени изключително елегантно, но безспорно най-големите овации бяха за Кейт.

Тя бе избрала изумителна дълга до земята златиста рокля от тюл с десетки пайети, мъниста и кристали, прибрана в кръста. Моделът е на британската дизайнерка Джени Пакам и се продава за 2800 паунда.

Косата на Кейт бе прибрана в нежен кок, а позлатените ѝ обеци бяха най-естественото допълнение към впечатляващата визия на херцогинята.

Коментарите са изключени