Мария Сапунджиева: Хубаво е да усещаш любовта на хората„Хубаво е да усещаш любовта на хората – по време на представление, след това, по улиците, в метрото, в трамвая. Никога не съм си представяла, че ще се занимавам с нещо друго“, сподели актрисата Мария Сапунджиева в студиото на „Събуди се“ по Нова ТВ.

Определят я като Кралица на комедията. Това обаче е само едно от многото лица на обичаната актриса Мария Сапунджиева„Аз съм си аз и правя това, което мога. Хубаво е да усещаш любовта на хората, която се чувства както по време на представления, така и след това по улиците, в трамвая, в метрото. Това са хубави емоции и не мога да кажа, че ми тежат“, допълни още тя.

Още от малка никога не  си е представяла, че ще се занимава с нещо друго и разказа как за първи път се е качила на сцената, след като я повикали с името „Пенке“. 

„За първи път се качих на сцената с името на майка ми. Тя е моят ангел-пазител“, спомня си актрисата как се явила на конкурс в детска театрална школа, когато била във втори клас. Записала я майка й Пенка и когато Мария пристигнала в залата, два пъти повикали Пенка, докато на третия път тя се сетила, че това е за нея.

Коментарите са изключени