Настимир Ананиев: Още нямаме договореност за субсидията с Петков и Василев„Ние от ВОЛТ ги потърсихме Петков и Василев, тъй като ги харесваме. Видяхме, че за 3 месеца може да се свърши работа с дела, не с думи“, заяви Настимир Ананиев от ВОЛТ по Би Ти Ви.

На въпрос каква е цената за включването на ВОЛТ, той заяви, че няма цена. Страхът от този проект е голям според него от страна на провалили се партии. „Ние даваме доверие, не сме поставяли никакви условия, затова се съгласихме кандидатите да имат определен профил и да се обсъждат на коалиционен съвет. Искаме още прозрачност при финансирането – всеки, който иска, да излезе и да ги дари“, добави той.Мандатоносителите все още не са се договорили за партийната субсидия, но са се разбрали, че ще има споразумение преди самите избори. 

Идеята според Ананиев е да се спрат кражбите, силен микро и макробизнес, който произвежда работни места. Икономиката се разпределя според нуждите на обществото.

„Пълна лъжа е, че съм съветник на министъра на икономиката, добави Ананиев. – Аз съм мандатоносител, защото това е кауза и до този момент не съм се възползвал от това. Аз съм предприемач, не съм участвал в обществени поръчки, давам работа на 10 души“.

Коментарите са изключени