Обвиняват Рагевски в предумишлено убийство на брокерката Теодора Бахлова, може да лежи доживотПрокуратурата в Бургас ще измени обвинението срещу Станимир Рагевски за смъртта на брокерката Теодора Бахлова в предумишлено убийство, за което законът предвижда най-тежкото наказание – от 20 до 30 г. лишаване от свобода, доживотен затвор или доживот без замяна, довериха източници на „24 часа“.

Към момента Рагевски бе обвинен по чл.115 от НК. Текстът гласи, че който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от 10 до 20 г.Разследването на убийството на брокерката Теодора Бахлова, която изчезна на 29 октомври м.г. е в много напреднала фаза. Какво точно е направено до момента ще отчетат полицията и прокуратурата в Бургас на извънреден брифинг в 11 ч. днес. Ще бъдат изнесени и данни за убийството на 28-годишния Юмер Мхемед от бандата на Митьо Очите, за което отново е обвинен Рагевски.

След като са убити и двата трупа са били разчленени. Тялото на Бахлова е било натъпкано  в бидон с киселина, в който е престояло над 3 месеца.

Очаквайте подробности!/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени