Осуетиха 4-ти опит за кражба на касата в Дома за дементни в Горско КосовоПореден опит за кражба на касата от Дома за възрастни с деменция в сухиндолското село Горско Косово беше осуетен тази нощ, съобщиха от общината.

Крадците опитали да проникнат около 1.30 часа, когато били чути от дежурната медицинска сестра. Тя незабавно натиснала паник бутона на охранителната фирма, сигнализирала в полицията и уведомила ръководството на дома.Първи на място пристигнали от охранителната фирма, а веднага след това и от полицията, което осуетило плановете на среднощните крадци. Установено е, че е срязана дупка на преградната мрежа, направен е и опит да бъде премахната решетката на помещението, в което се намира касата. Изкъртена е част от мазилката. Освен това крадците са унищожили две охранителни камери, за да стигнат незабелязано до касата.

Това е четвърти опит за кражба на касата в Дома, сподели директора Вера Дукова. Тя също веднага се отзовава на място, когато разбира, че отново има проникване на крадци. Към момента тече разследване./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени