От „Славия“ скастриха фенове за обиди по адрес на „Лудогорец“От ръководството на „Славия“ скастриха някои „бели“ фенове, които си позволиха да обиждат вулгарно играчи на „Лудогорец“ след победата на столичани с 1:0.Това стана със следното съобщение:

„По време на срещата „Славия“ – „Лудогорец“, а и след нейния край, незначителна част от зрителите, обявили себе си за привърженици на „белите“, скандираха обиди, ругатни и вулгарни реплики по адрес на играчите на гостуващия тим, на неговите треньори и служебни лица.

Осъдителното поведение на тези фенове, освен че бе отбелязано в доклада на делегата и ще доведе до санкции, нанася тежък удар върху авторитета на 108-годишния ни клуб.

Ръководството на ПФК Славия 1913, безрезервно подкрепяно от футболистите и треньорите от представителния отбор, заявява пред обществеността категоричното си „НЕ“ на грубияните по трибуните. Проявите им възмущават, за тях няма място в нашите редици.

Същевременно изразяваме благодарността си към всички останали привърженици, които истински са предани на „бялата“ идея. Отборът ни се нуждае от тях.

Уверяваме футболистите, треньорите и служебните лица на Лудогорец, че ПФК Славия 1913 се разграничава от самозабравилите се зрители. Както и в миналото, така и сега ние държим на коректните отношения със спортните ни противници и ще продължаваме да ценим техните достойнства и постижения във футбола.“

Коментарите са изключени