Пак инцидент с паяк в Пловдив – събори дърво върху автомобили (снимка)Паяк на общинско предприятие „Паркиране и репатриране“ бутна дърво върху автомобили в Пловдив. За това съобщи Нико Матев в групата I see you KAT Пловдив. Инцидентът е станал тази сутрин на ул. „Георги Измирлиев“. На публикуваната  снимка се вижда как подемната машина е вдигнала паркирана бяла кола. До нея пък е пречупено дърво, което е закрило автомобилите, върху които се е стоварило. Тепърва ще се изясняват щетите от инцидента.

Последваха гневни коментари в мрежите: „Нали сте големи тарикати сега ще плащате“ и „Даже и заплати не трябва да вземате“.Това е вторият подобен инцидент в Пловдив. На 4 октомври  паяк  изпусна скъп автомобил, докато го вдигаше в центъра на Пловдив. Това  стана преди обяд на улиците „Янко Сакъзов“ и „Елиазер Калев“. Подемната машина е поела аудито, което спряло неправилно, но при вдигането му се счупили носещите подпори на паяка.  Бил изпратена и втора подемна машина да помага. Самият автомобил е претърпял сериозни щети.

От „Паркиране и репатриране“ се извиниха на собственика и заявиха, че ще купуват нови паяци, тъй като сегашните били амортизирани./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени