Пенсионерският клуб в Семерджиево отвори врати изцяло обновенНапълно обновеният пенсионерски клуб в Семерджиево вече очаква своите гости, съобщи Община Русе.С финансовата подкрепа на Община Русе по програмата „Малки населени места- 2021г.“, както и със съдействието на много дарители и доброволци от селото, помещенията вече са с нова подова настилка, дограма и освежени стени. Масите и столовете за отдих и игри, както и телевизорът, са осигурени от Пенка Пеева – председател на Районен кооперативен Съюз Русе.

Пенсионерският клуб в Семерджиево отвори врати изцяло обновен

Предстои Община Русе да постави и климатик. Планира се и обособяването на кухня.

„Невероятна общност и дух има тук, в Семерджиево. Вярвам, че това място ще бъде дом не само за възрастните хора, но и за младите в селото“, каза кметът Пенчо Милков.

За празничната атмосфера допринесоха песните и танците на децата в селото и изпълненията на певческата група към пенсионерския клуб „Здравец“.

Специален поздрав към семерджиевчани по случай новата придобивка отправиха пенсионерите от съседното село Бъзън. Те им пожелаха да бъдат здрави и все така заедно./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени