Слави Трифонов: Българският политически живот е отражение на самите нас„Току-що “Има такъв народ” подаде документи за участие в предстоящите избори, съобщи в профила си във Фейсбук Слави Трифонов. Той припомня, че избори ще се проведат за трети път тази година.

„Сигурно си мислите не особено приятни неща за българския политически живот. И аз така. Особено когато го гледах отвън. А сега го гледам отвътре и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите мечти, желания, намерения, фантазии, страхове, надежди, неприязън, отвращение, участие, дистанция и какво ли още не. Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас Колкото и тривиално да звучи, е точно така“, пише още Слави Трифонов. Той допълва, че в парламента и в българския политически живот има различни хора.„И лоши хора, и добри хора, и глупави, и умни, и морални, и неморални, като всички нас. Точно колкото могат да се разберат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, точно толкова могат да се разберат и депутатите в българския парламент. И да казвам, че не е хубаво, то просто си е така, и за това е по-добре нищо да не казвам. Освен това, че правя, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да постъпвам правилно и последователно.

А и в крайна сметка демокрацията е прекрасно нещо, защото съдбата ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, сила и успех“, пише още лидерът на ИТН.

Коментарите са изключени