С мекици и кафе Петков и Василев събират подписи в Пловдив (обновена, снимки)Подписи сред пловдивчани за явяването на парламентарните избори на 14 ноември ще събират  в града утре Кирил Петков и Асен Василев. Те ще бъдат в заведението на главната улица „Мекица и кафе“, гласи съобщение в профила на „Продължаваме промяната“.

„Приятели, имаме нужда от вашата помощ, за да се явим на предстоящите парламентарни избори. Заповядайте на място да се запознаете с нас и с нашия екип и да ни кажете в каква България искате да живеем – ще го постигнем заедно! Поздрави, Кирил и Асен“, гласи съобщението им. Изрично е посочено мястото, където се предлагат мекици и кафе.

При обявяване на новата им формация „Продължаваме промяната“ миналата седмица те приканиха присъстващите да се подкрепят с мекици и кафе, припомнят паметливи.От мекичарницата в Пловдив потвърдиха, че утре между 16 и 19 часа, когато Петков и Василев са там, заведението ще бъде затворено за клиенти. „Ще се допускат само гости на събитието и ще им предлагаме мекици с кафе“, каза продавачка. От ценоразписа става ясно, че 6 брой мини мекици с пудра захар струват 3,20 лева.

Според сладкари това е най-евтиният продукт. „Какво има в него – единствено вода и брашно. И мазнина, в която се пържат“, обясниха от съседна баничарница.

Коментарите са изключени