Утре изтича крайният срок за промени на регистрирани в ЦИК коалицииУтре, 9 октомври, до 17.00 часа, изтича крайният срок, в който коалициите и/или партиите могат да подават заявление в ЦИК за промени в състава и/или в наименованието на регистрирана коалиция, сочи хронограмата на ЦИК, цитирана от БТА.

До утре е и срокът за регистриране на партия или коалиция за участие в изборите, когато съдът е отменил обжалвано решение за отказ за регистрация на същите.Другите срокове, изтичащи утре са – за промени в състава на регистрирана коалиция при излизане от състава й на една или повече партии, както и при включване на нови партии в състава на коалицията и/или промяна в наименованието на коалицията.

РИК формира единните номера на избирателните секции в района/изборния район. При кмета на общината се провеждат консултации за съставите на СИК. Денят, часът и мястото на провеждането се съобщават публично и се публикуват на интернет страницата на съответната община не по-късно от 3 дни преди провеждането им.

ЦИК следва до утре да предостави на Сметната палата данните за банковата сметка на инициативните комитети, предназначена за обслужване на предизборната им кампания в изборите за президент и вицепрезидент и имената и длъжностите на лицата по чл. 164 ИК.

В изборите за народни представители РИК следва да предостави данните за банковата сметка на инициативните комитети, предназначена за обслужване на предизборната им кампания на Сметната палата и имената и длъжностите на лицата по чл. 164 ИК./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени