Феновете на „Локо“ (Сф) за издигането на Боби Михайлов: Срам и позор

Феновете на „Локо“ (Сф) реагираха гневно, след като любимият им клуб издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС.

Привържениците на „железничарите“ определиха като „срам“ и „позор“ това, че ръководството на столичани първо застана зад бившия капитан на националния отбор.

„Феновете на „Локо“ (Сф) са изцяло против решението за издигането на нова кандидатура на най-лошия президент в историята на българския футбол – Борислав Михайлов“, гласи пост във фейсбук профила на организираните запалянковци на емблематичния български клуб.

Според запознати феновете са потърсили контакт с хора от ръководството, за да искат обяснение за решението му. Очаква се протестът срещу него да бъде изразен подобаващо в следващия мач на „Локо“, който е в понеделник на Националния стадион „Васил Левски“ срещу „Славия“.

След като пое издръжката на „железничарите“ през 2015 г. Иван Василев имаше няколко сблъсъка с феновете и не е ясно до какво ще доведе евентуален нов такъв.

След „Локо“ зад кандидатурата на Михайлов застанаха втородивизионният „Марек“ (Дупница) и аматьорските „Черноморец“ (Бяла), „Аксаково“ и „Тича“ (Варна).

Коментарите са изключени