Весела Лечева с най-много номинации за депутат от търновските социалисти

https://crimesbg.com/regionalni/vesela-lecheva-s-nay-mnogo-nominacii-za-deputat-ot-tarnovskite-socialisti/45584 Crimesbg.com
Весела Лечева с най-много номинации за депутат от търновските социалисти



С пълно единодушие пленумът подкрепи Румен Радев за втори мандат

Весела Лечева е най-харесвана от търновските социалисти за листата им за следващия парламент. Шампионката събра най-много номинации по време на проведения цикъл събрания на основните партийни организации. Тя е издигната от 31 партийни организации, стана ясно на общинска конференция на БСП. На форума бяха утвърдени 11 партийни кандидати и трима от гражданската квота, които ще бъдат изпратени за подреждане в Областния съвет на БСП и Националния съвет на партията, съобщиха от общинската централа.



Всички гласували делегати от общинската конференция на БСП във Велико Търново единодушно дадоха подкрепата си в събота за втори мандат на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. По този начин те препотвърдиха решението си от януари, когато станаха първите в страната гласували доверие на президента, се казва още в съобщението.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.