Илон Мъск планира да създаде свръхзвуков електросамолет

https://crimesbg.com/po-sveta/ilon-mask-planira-da-sazdade-svrahzvukov-elektrosamolet/46662 Crimesbg.com
Илон Мъск планира да създаде свръхзвуков електросамолет
 

 


 

Американският предприемач и основател на компаниите „Тесла“ и „СпейсЕкс“ Илон Мъск иска да създаде свръхзвуков електрически самолет с вертикално излитане и кацане, се чете в негова публикация в туитър. Той обаче призна, че в момента няма достатъчно време за тази задача.

 

 

 

„Бих искал да създам свръхзвуков електрически самолет с вертикално излитане и кацане, но ако се заема и с още работа, мозъкът ми просто ще експлодира,“ заяви американският предприемач, запитан от свой последовател в туитър  какво би искал да направи в бъдеще време.

Илон Мъск също така заяви, че страда от синдром на Аспергер – психично разстройство, което затруднява социалните контакти. Според него това е причината понякога да публикува „странни неща“.

Не е изключено Мъск да се шегува, че страда от синдрома на Аспергер, тъй като освен признанието му, няма други доказателства за това, отбелязва ТАСС.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.