Слави към симпатизантите: С теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев

https://crimesbg.com/regionalni/slavi-kam-simpatizantite-s-teb-mozhe-da-se-sluchi-tova-koeto-se-sluchi-s-petar-iliev/45879 Crimesbg.com
Слави към симпатизантите: С теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев
 

 


 

„Дали Петър Илиев е плагиатствал ли не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“. Това написа Слави Трифонов във фейсбук по повод решението на Етичната комисия, че Илиев е плагиат.

 

 

 

„Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт. Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е: Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в „Има такъв народ“, ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев. Затова се налага да бъдеш перфектен“, пише още Трифонов.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.