5 идеи за обзавеждане на холСтаи като всекидневната е нужно да бъдат практично организирани и да носят усещане за комфорт и уют, а дизайнът на интериорните компоненти да е красив, да отговаря на изискванията за съвременен дом и да придава стил на жилището. Можем да купим мебели онлайн, но и да посетим физически магазин, за да видим предложенията на живо – въпрос на избор. Какво е важно при избора на обзавеждане за хол

За да се изпълни пространството с красота, е добре да заложим на модели мебели, които не просто са “на мода”, но и наистина се вписват в разбиранията ни за практичност, изработени са в актуални цветове, а съчетанието от модули води до ефекти резултати. Секцията, диванът и масата трябва да са с подходящите размери, с акуратния според вкуса ни дизайн и да са функционални. 

Какви мебели да изберем – 5 интериорни идеи за добри резултати

Понякога знаем точно какво искаме да купим за дневната, но понякога просто ни липсва вдъхновение и това ни пречи да продължим напред с избора на интериор. Ето и някои страхотни идеи за обзавеждане на хол, които ще ви послужат като отправна точка:

Обзавеждане на хол в градски стил. Цветовете са тъмни, предимно сиво и синьо, а акценти като кафяв кожен стол внасят разнообразие и правят обстановката шикозна. Тази идея би допаднала на хора, които предпочитат семплия и елегантен интериор, който е типично съвременен и много практичен.

Дневна в минималистичен стил. В този случай преобладава бялото и идеята е да се постигне футуристична визия, която, със своята класическа красота, прави ежедневието още по-интересно. Обзавеждането има гланцов завършек, прозорците са френски, а стаята е окъпана в светлина.

Мебели в топли и земни цветове, които превръщат всекидневната в уютно и комфортно местенце за релакс. Съчетанието от кафяво, бяло, оранжево и пепелно розово носят слънчево настроение и усещане за уют.

Бляскаво и луксозно. В този случай се залага на базови цветове като бяло и черно, които в комбинация със сиво и кафяво правят интериора топ. ТВ секцията е с лед светлини, до дивана има малка холна масичка, а по стените има семпла декорация, за да бъде и най-малкият акцент на мястото си.

Скандинавско очарование. Тази идея за обзавеждане би се харесала на повечето хора – налице е контраст от цветове, които комуникират отлично помежду си. Има индивидуализъм, има и опростеност, както и комбинация от материали като стъкла, метал, пластмаса и др. 

Секция Тити дъб ойстър с шампейн и маса Тони дъб ойстър с шампейн

Секция Тити дъб ойстър с шампейн и маса Тони дъб ойстър с шампейн

Няма две мнения, че обзавеждането на хола е ключов момент, който променя нещата. Предвид факта, че прекарваме значително време в това помещение, е добра идея да заложим на мебели с модерен дизайн, които в същото време да бъдат практични и функционални.

Коментарите са изключени