Брутални разкрития за жената на убития нотариус!

Истината за Гергана Грънчарова не е никак приятна за нея

https://crimesbg.com/lichnosti/brutalni-razkritiya-za-zhenata-na-ubitiya-notarius/127570 Crimesbg.com
Брутални разкрития за жената на убития нотариус!

Истината за Гергана Грънчарова не е никак приятна за нея

Мартин Божанов – Нотариуса, който бе брутално убит неотдавна, има доста шавлива жена. Оказа се, че тя е риалити звезда, която си ляга с мъжете за пари.

Феновете на „Къртицата” може би помнят Гергана Грънчарова, която взе участие във втория сезон на шоуто преди точно 10 години. Тогава тя не впечатли с нищо, освен с шавливото си поведение на бъдеща жрица на любовта.

И все пак не „пусна” на колоритния Емил Каменов, който беше луд по нея. Причината да не иска Емо е, че по онова време той беше само охранител и нямаше пари. Ако знаеше, че ще спечели почти 100 бона от предаването, Гери нямаше да го отреже.

След „Къртицата” хитрата Гергана е намерила богат мъж, който да я издържа. Интересното е, че е завършила „Право” в НБУ, което е срам за цялата гилдия.

Като цяло обаче професията на Гергана си остава жрица на любовта. Още в „Къртицата” тя показа, че е елементарно момиче, което се вълнува само от пари.

Характерът на Гери не е много благ. Тя рядко се усмихва и създава впечатлението на жена, която вечно крои нещо. За измамници и мутри става за жена, но не и за нормален мъж, търсещ нежност и любов.

България е държава на абсурдите и затова не е чудно, че шавлива женица като Гери работи в ГДБОП. Това е поредното дъно на нашата мила родина.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.