Ексклузивно! Антон Хекимян: Вижте как кметът Терзиев пусна Вълка в кошарите на общината

https://crimesbg.com/lichnosti/ekskluzivno-anton-hekimyan-vizhte-kak-kmetat-terziev-pusna-valka-v-kosharite-na-obshtinata-2/140774 Crimesbg.com
Ексклузивно! Антон Хекимян: Вижте как кметът Терзиев пусна Вълка в кошарите на общината

“Това е незаконният ловен хотел на Румен Гайтански на бреговете на яз. Искър. В началото на април, кметът на “Промяната” Терзиев започна шумна акция по неговото събаряне. Какво е съборил Терзиев за 14 дни ли? Два реда керемиди! А, да - и предната стена на лятната кухня на Вълка”. В ексклузивно видео от  личния си фейсбук профил,  общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян разказа и показа задкулисните договорки на Васил Терзиев с обявения за издирване Румен Гайтански.

 

Тук се питаме - какво точно повлия на Терзиев за тези 14 дни, след което публично обяви пред медиите, че се е разбрал с Вълка, че той сам ще събаря сградата си, не сдържа учудването си общинарят.

“Г-н Терзиев, това прилича ли Ви на съборена сграда? Сключили сте и договор с общинска фирма принудително да събори постройката. А с каква заповед спряхте това събаряне? Какво Ви обеща Вълка? Как така му повярвахте безусловно? Сключихте ли някакво споразумение черно на бяло или Ви го обеща на по кафенце? Знаели сте, че тук нищо не се събаря, защо го крихте от софиянци месец и половина? ”, недоумява общинският съветник от ГЕРБ-СДС.

 

“Г-н Терзиев, тук идва и най-важният въпрос. От 29 март, когато Вие уж започвате събарянето, до 11 юни, когато излиза решението на пернишкия съд, са минали почти три месеца - срок, който е бил предвиден за събарянето на почти цялата сграда. Защо не я съборихте? Мисля, че всички се досещаме за отговора. “Промяната” в София продължава”, разгневи се Антон Хекимян.

Видеото можете да видите ТУК.

Източник: crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.