Фалшива новина! Николай Дренчев отрече той и колегите му да са се продали на Васил Божков

Отцепниците от “Възраждане” категорични, че хвалбите на Черепа са подвеждащи “и не кореспондират с обективната истина”

https://crimesbg.com/novini/falshiva-novina-nikolay-drenchev-otreche-toy-i-kolegite-mu-da-sa-se-prodali-na-vasil-bozhkov-5/131384 Crimesbg.com
Фалшива новина! Николай Дренчев отрече той и колегите му да са се продали на Васил Божков

Отцепниците от “Възраждане” категорични, че хвалбите на Черепа са подвеждащи “и не кореспондират с обективната истина”

Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата депутати, напуснали “Възраждане”, са се влели в основаното от него движение “Център”. Това заяви преди минути независимият народен представител Николай Дренчев, оборвайки лъжливата новина.

 

Ето какво заяви Дренчев в профила си във фейсбук:

 

“В днешния ден ние, създателите на "Алтернатива за България" провеждаме множество срещи с политически партии, обсъждайки предстоящите избори.

В една от срещите заедно с Александър Арангелов се срещнахме с Васил Божков - създател на "Център" и неговия председател Дарин Дрозев. На срещата обсъдихме възможностите за създаване на широка коалиция за предстоящите двойни избори.

След тази среща В. Божков излезе с публикация във ФБ, че четиримата независими общински съветници и трима депутати са се присъединили към "Център".

Категорично заявяваме, че от проведените разговори не следва този извод. Публикацията е подвеждаща и не кореспондира с обективната истина. Нито Иво Русчев, нито четиримата общински съветници не са присъствали на тази среща и дори не са знаели, че се провежда такава в рамките на срещи с всички представители на политически партии.

Към момента в Алтернатива за България не е взето решение за формата, в която ще се явим на предстоящите избори!”, категоричен е Николай Дренчев.

Източник: informiran.net

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.