Анастасия Мозер: Положението е хуже губернаторское

https://crimesbg.com/regionalni/anastasiya-mozer-polozhenieto-e-huzhe-gubernatorskoe/45225 Crimesbg.com
Анастасия Мозер: Положението е хуже губернаторское
 

 


 

Ваксинирах се веднага. Защото имам отговорност към себе си и околните. Това заяви легендата в политиката Анастасия Мозер по Нова телевизия.

„Положението е хуже губернаторское. Трябва да се върне диалога в нашия политически живот. Виждам малко светлина в тунела след появата на Кирил Петков и Асен Василев. И трябва законност. Хората са загубили доверие в закона, защото у нас всичко е било връзки“, допълни тя.

„За мен има голяма разлика между тях и Слави Трифонов. Аз не ги познавам, но са от едно необременено поколение. По делата им ще ги познаете. Колко дойдоха с обещания за 800 дни и след това бяха наказани. Аз към доволна, че те се опитват да разговарят“, допълни тя.

„България има нужна от стабилност. Постоянно се правят избори, а резултатите не са толкова различни. Мен ме учуди, че в Америка повечето са гласували за Слави Трифонов. Отдавам го на слаба политическа култура. Каквото е и в България. Трябва да има хора, които гледат напред, а не назад“, каза още Мозер.

 

 

 

„Борисов направи много по неговото управление. Като магистрали, метро, с външните връзки. Не е лесен въпрос да се поддържат добри отношения с Турция, а той успя. Много пъти съм искала среща с него, но той ни е отказвал“, каза още Мозер.

„Ще потърсим среща и с Кирил Петков и неговия колега. Защото най-важно е да се разисква политиката“, каза още дъщерята на Г. М. Димитров.

„Румен Радев се държи непочтенно. Дано се намери друг кандидат, който да няма политики свързани с миналото като него“, каза още тя.

Скоро се прибира в САЩ.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.