Годеницата на певеца Ангел: Чухме се вчера, каза, че му вливат успокоителни

https://crimesbg.com/regionalni/godenicata-na-peveca-angel-chuhme-se-vchera-kaza-che-mu-vlivat-uspokoitelni/45536 Crimesbg.com
Годеницата на певеца Ангел: Чухме се вчера, каза, че му вливат успокоителни
 

 


 

Близките на поп-фолк изпълнителя Ангел Иванов, който почина от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, настояват за подробности около смъртта му.

Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за коронавирус. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му пред Bulgaria ON AIR

 

 

 

„Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат. Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, гореше си, като даже на моменти дишаше без маската,но не знам какво се случи и решиха да го преместят“, каза годеницата му Христина Пейкова.

След няколко дни престой в лечебното заведение без обяснение, лекарите решат той да бъде преместен в болница ИСУЛ.

„На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода“, допълни тя.

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се чуват, той й споделя, че са започнали да му вливат успокоителни.

„Вечерта в 21,30 му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо. Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболявание, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили? Те отговориха, защото нямали телефон“, допълни още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха пред Bulgaria ON AIR за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече подробности. 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.