Качиха проектонаредба за местните такси, цени на услуги и права в община Русе

https://crimesbg.com/regionalni/kachiha-proektonaredba-za-mestnite-taksi-ceni-na-uslugi-i-prava-v-obshtina-ruse/46020 Crimesbg.com
Качиха проектонаредба за местните такси, цени на услуги и права в община Русе
 

 


 

В сайта на Общински съвет – Русе може да откриете Проектонаредба относно приемане на Наредба за изменение и допълнение Наредба №16 за определянето и администрирането на местните такси, цени на услуги и права на територията на Община Русе.

 

 

 

В процеса по изработване на проект на нормативен акт се провеждат обществени консултации с гражданите и юридическите лица.

Срокът за предложения и становища по проектите, публикувани за обществени консултации, е не по-кратък от 30 дни.

След приключването на обществената консултация и преди приемането, съответно издаването на нормативния акт, съставителят на проекта публикува на интернет страницата постъпилите предложения заедно с обосновка за неприетите предложения.

Всички граждани могат да предоставят мнение, предложения и становища по качената на сайта на Общински съвет – Русе проектонаредба в срок до 28 октомври 2021 г.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.