Право на отговор: В неформалната среща с президента участваха и кметове на ГЕРБ

https://crimesbg.com/regionalni/pravo-na-otgovor-v-neformalnata-sreshta-s-prezidenta-uchastvaha-i-kmetove-na-gerb/45163 Crimesbg.com
Право на отговор: В неформалната среща с президента участваха и кметове на ГЕРБ
 

 


 

 

 

 

 

В редакцията получихме право на отговор, подписано от секретаря за връзки с медиите на президента, по повод наша публикация:

Пиша Ви по повод публикацията във вестник “24 часа” от 23.09.2021 г. със заглавие “Хиляди на Царевец независими и от студа и пандемията”, в която се съдържа поредно манипулативно внушение по отношение на държавния глава. Във въпросния материал се твърди, че: “…Радев успя и да събере на необявена среща при областния управител Георги Гугучков кметове от БСП, видя репортер на “24 часа”.

Президентът никога не е делял кметовете на населени места според партийната им принадлежност и градоначалници от различни партии споделят с държавния глава идеи и проблеми при неговите посещения в страната. В посочената в публикацията неформална среща с президента участваха и кметовете на Велико Търново и Горна Оряховица Даниел Панов и Добромир Добрев, които са от ПП ГЕРБ. Това очевидно е убягнало от окото на репортера на “24 часа”.

Коректното представяне на фактите, за което вече съм имал повод да Ви пиша, е най-вече уважение към читателите на вестника. Моля това писмо да се счита за право на отговор на президентската институция и да бъде публикувано в следващия брой на “24 часа”.

С уважение,

Кирил Атанасов,

секретар за връзки с медиите

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.