С 10 000 стръка есенни цветя разхубавяват Горна Оряховица

https://crimesbg.com/regionalni/s-10-000-straka-esenni-cvetya-razhubavyavat-gorna-oryahovica/46346 Crimesbg.com
С 10 000 стръка есенни цветя разхубавяват Горна ОряховицаЗапочна есенното зацветяване в Горна Оряховица. Близо 10 000 стръка теменуга и паричка ще бъдат засадени в цветните фигури. Засаждат се също и луковици на лалета, които ще разцъфтят през пролетта, съобщиха от местната управа.

С цветята се оформят фигури в централната градска част, до автогарата, пред сградата на полицията, на входно-изходните артерии, в парковете и др.Паралелно със зацветяването, работниците от Общинското предприятие „Поддръжка, пътна инфраструктура и озеленяване“ продължават с почистване на парковете, работа по сигнали на граждани, извозване на зелени отпадъци от населените места по график, почистване от храсти и издънки на междуселищните и общински пътища. Работят и по направата на тротоар на площад „Атанас Буров“.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.