Сачева: Служебният кабинет на Радев да вземе спешни мерки за авариралия кораб край „ Яйлата

https://crimesbg.com/regionalni/sacheva-sluzhebniyat-kabinet-na-radev-da-vzeme-speshni-merki-za-avariraliya-korab-kray-yaylata/45803 Crimesbg.com
Сачева: Служебният кабинет на Радев да вземе спешни мерки за авариралия кораб край „ Яйлата
 

 


 

„След като с колегите от ПП ГЕРБ посетихме Яйлата и призовахме за спешни действия, които да предотвратят надвисналата екологична катастрофа, служебното правителство на Румен Радев се задейства, макар и пропускайки 6 дни, в които се задълбочиха проблемите.“ Това написа бившата социална министърка Деница Сачева във фейсбук.

„Със съжаление констатираме, че тези действия са белязани от некомпетентност и безотговорност, а разсипването на азотна тор в морето от правителствения работен екип е на път да направи от една авария в морето истинска екологична криза“, пише още Сачева. Тя призова за отговорност и точни действия. „Ако правителството не може да се справи, както вече демонстрира на практика, е по-добре да поиска помощ вместо да демонстрира опасното си безсилие“, пише още Сачева.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.