Скеч в телевизията на Слави: Кирил и Асен в детската градина и казармата в Харвард

https://crimesbg.com/regionalni/skech-v-televiziyata-na-slavi-kiril-i-asen-v-detskata-gradina-i-kazarmata-v-harvard/46552 Crimesbg.com
Скеч в телевизията на Слави: Кирил и Асен в детската градина и казармата в Харвард
 

 


 

Водещият във „Вечерното шоу на Слави“ Иво Сиромахов посреща на диванчето в студиото на телевизия 7/8 лидерът на партия „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

В скеча ролята на госта е поверена на Мариян Бачев, който с широка усмивка започва да разказва:

 

 

 

„Добър вечер. Много се радвам да съм в това позитивно студио. Много ми напомня на Харвард по някакъв начин. Тук е тихо като в харвардска библиотека. 

Асен е много позитивен човек. С него се познаваме още от детската градина в Харвард. Детска градина „Кокиче“, разбира се. Тя е кръстена на български пробиотик, който аз изобретих още 4-годишна възраст. Между другото – Асен е от децата индиго, това трябва да се знае.  Защото в детската градина прекопира и гепи рисунката на едно детенце и сега тя стана лого на нашата партия – светличко, има слънчице. Готино, позитивно. 

Помня, че когато учителката ни хвалеше – позитивно, ние с Асен ликувахме: „Юпи, юпи…“ Юпита! В градината Асен изпя „Зайченцето бяло“ и го представи като своя авторска песен.

Като бяхме с Асен в казармата в Харвард, защото ние от малки сме там, една вечер той открадна кода за тоалетната. И аз му казах: „Асене, глей ся, кажи ми кода, че съм на зор.“ Той обаче не ми го каза и така измислих първото си изобретение – пробиотик от кокичета за скоростно запичане на стомаха“, с удоволствие разказва „гостът“ за дългото приятелство с политическия си партньор.

 /* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.