Трима лекари от Пазарджик с грамоти за активност в имунизационната кампания

https://crimesbg.com/regionalni/trima-lekari-ot-pazardzhik-s-gramoti-za-aktivnost-v-imunizacionnata-kampaniya/44469 Crimesbg.com
Трима лекари от Пазарджик с грамоти за активност в имунизационната кампанияТрима лекари от Пазарджик бяха отличени с грамоти от министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацарски за активно участие в имунизационната кампания. Отличията бяха връчени на медиците от зам. областния управител на Пазарджик Стоян Парпулов.

Отличените д-р Зоя Шошева и д-р Светла Михайлова, лекари от РЗИ- Пазарджик, поставят ваксини срещу КОВИД в първия разкрит имунизационен кабинет в здравната инспекция, в града, който и до момента е най-посещавания от желаещи да се ваксинират.Д-р Галина Точкова е общопрактикуващ лекар в Пазарджик и е отличена за високата си активност в имунизационната кампания.

В област Пазарджик общият брой на ваксиниранете е 66075 човека, което представлява 32,15% от населението на региона.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.